Translate:     NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsEspañol
Menu

Cocktailmachine op maat

TenderOne Cocktailmachine

Een machine op maat, speciaal gemaakt naar uw wensen en behoeften. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden die uw bar biedt en wordt een custom made machine ontworpen.

Met flessen, of bag-in-box

Tot 12 flessen bij de bar en tot 24 bag-in-box ingrediënten in uw magazijn.

Uitgebreide controletool

Om de verkoop realtime te monitoren, later terug te kijken (in hoeveelheden en tijden) en om de data achteraf te evalueren.

Bespaar ruimte achter de bar

Het is mogelijk om uw ingrediënten tot max. 20 meter van de bar (met een max. stijging van 3-4 meter) te plaatsen. Daardoor kunt u producten in een kelder of magazijn opslaan en ruimte besparen bij de bar.

3 tot 5 seconden per cocktail

En een evenementenknop om 50 cocktails te produceren met één druk op de knop!

Programmeer zelf uw favoriete recepten

De composer (o.b.v een Windows besturingssysteem) maakt het mogelijk om zelf recepten toe te voegen of aan te passen. Daarnaast is het mogelijk om informatie of afbeeldingen per cocktail toe te voegen en toont het display wanneer een ingrediënt (bijna) op is.

Standaard met 3 jaar garantie

De Bottletender wordt geproduceerd door een Duitse leverancier. De machine is gemaakt van duurzaam plastic en RVS en wordt standaard geleverd met 3 jaar garantie!

Voor verdere informatie en een offerte op maat komen we graag bij u langs

Op basis van uw wensen kunnen we een offerte uitwerken voor huurkoop. Natuurlijk is koop ook altijd mogelijk, hierbij zijn de prijzen voordeliger dan bij huurkoop.