Translate:    
Menu

Horeca

TenderOne Cocktailmachine

Ontlast uw barpersoneel, verhoog uw omzet

Weg met wachtrijen. Verhoog uw kwaliteit, volume en omzet.

Soms komen er nieuwe apparaten op de markt waarvan je jezelf afvraagt waarom ze nog niet eerder zijn uitgevonden.

De cocktailmachines van TenderOne zijn precies dat soort apparaten. Onze machines zijn namelijk zo ontworpen dat iedere barmedewerker in enkele seconden de perfecte cocktail kan maken. De korte bereidingstijd betekent echter niet dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Het touchscreen legt eenvoudig uit hoe de perfecte cocktail bereid wordt, in welk glas deze hoort en met welke garnering de cocktail geserveerd dient te worden.

Verder is de TenderOne doseermachine de eerste cocktailmaker die op 0.1 centiliter nauwkeurig kan doseren. Hiervoor gebruikt de machine tot wel 40 individuele leidingen en bent u in staat om vrijwel ieder cocktailrecept te bereiden, met slechts één druk op de knop! Deze tijdsbesparing zorgt ervoor dat uw medewerkers meer aandacht hebben voor uw gasten. U bepaalt zelf of de medewerkers cocktails nog shaken of bijvoorbeeld garneren. Hierdoor is de TenderOne niet alleen een ware eyecatcher op zichzelf, maar zorgt de machine er zeker ook voor dat uw cocktails eyecatchers zijn.

Natuurlijk betekent dit ook dat er geen verspilling meer is en nog belangrijker: consistentie is gegarandeerd. Met de TenderOne cocktailmachines bent u ervan verzekerd dat uw cocktailomzet zal stijgen.

De TenderOne cocktailmachine

Het klassieke TenderOne doseersysteem is geschikt voor alle bars die wekelijks meer dan 50 cocktails serveren. De cocktailmachines worden geleverd met 16, 24, 32 of 40 afzonderlijke doseerlijnen. Het aantal doseerlijnen bepaalt hoeveel verschillende cocktailcombinaties de machine kan bereiden.

Onze eigen cocktailmakers hebben diverse standaardrecepten ingesteld die u direct kunt gebruiken. Natuurlijk is het echter ook mogelijk uw eigen recepten te bedenken en te programmeren. Nadat u op het touchscreen de juiste cocktail heeft geselecteerd, wordt het recept met één druk op de knop in de shaker of het glas gegoten. Daarnaast geeft het scherm ook aan in welk glas de cocktail hoort en waarmee de cocktail gegarneerd kan worden. Vervolgens is het aan de bartender om te beslissen of hij de cocktail nog wil shaken voor het showelement.

Met het TenderOne doseersysteem staat enkel de roestvrijstalen dispenser op de bar. De voorraad, in ons bag-in-box systeem, kunt u opbergen waar u dat wilt. Zelfs wanneer u de bag-in-box in een kelder of voorraadkamer wilt zetten, is dit tot 20 meter geen enkel probleem. Dit maakt de TenderOne cocktailmachine een slanke en zeer efficiënte aanvulling op uw bar.