Translate:    
Menu

Omzetstijging met onze cocktailmachines

TenderOne Cocktailmachine

Cocktails zijn onmisbaar geworden in ieder restaurant, achter elke bar en zelfs op evenementen. Het bieden van cocktails is dan ook de hardst groeiende omzetfactor binnen de horeca. En dat met een relatief hóge marge.

Tegelijkertijd wordt het echter wel steeds lastiger om voldoende bekwaam barpersoneel te vinden. De TenderOne cocktailmachines zijn daarom ontworpen om uw barmedewerkers te ondersteunen!

Onze TenderOne cocktailmachines maken de perfecte cocktail binnen drie seconden! U stelt zelf uw eigen recepten in, die onze cocktailmachine vervolgens op 0,1 cl. nauwkeurig kan doseren. Vervolgens kiest u zelf of u de cocktails (en mocktails!) nog wilt shaken of garneren. Zo kunt u nog een extra beleving toevoegen.

Door gebruik te maken van maximaal 40 leidingen kunnen de TenderOne machines honderden verschillende cocktails bereiden. Daarnaast bieden we voor iedere omgeving een passende machine aan. Van een mobiele cocktailbar tot de kleinere TenderOne botteltender.

Door de handelingssnelheid van onze cocktailmachines heeft uw personeel meer tijd om aandacht te besteden aan uw gasten. Gebruikers van TenderOne cocktailmachines constateren vrijwel direct een besparing op hun afval en ingrediënten. Daarnaast merken zij dat hun volledige barinrichting efficiënter wordt. Op deze manier wordt gemiddeld een wekelijkse omzetgroei van 7% gerealiseerd. Met behulp van onze machines zijn zelfs cocktailomzetstijgingen van 300% behaald.

Met de TenderOne cocktailmachines behaalt u een geweldig return on investment. Het break-even punt ligt vaak al op 10 cocktails per week.

Door in een paar seconden het perfect afgemeten recept te kunnen maken, creëert u een ongelofelijke return on investment! Zoals u kunt zien in onderstaand rekenvoorbeeld is de combinatie flessen en bag-in-box dranken zeer lucratief voor de inkoopprijs van uw cocktails. De inkoopprijs voor cocktails met alcohol komt gemiddeld uit tussen de € 0,85 en € 1,10. Als u de cocktails aanbiedt voor € 8,-, heeft u na aftrek van de btw 21% en € 1,- inkoop drank, een nettowinst per cocktail van € 5,61.

Dit betekent dat als u voor de huurkoop kiest, u zonder investering al break-even kunt draaien met 10 cocktails per week. Op alles daarboven verdient u € 5,61 per cocktail. Door een mooie uitgebreide kaart te presenteren met cocktails & mocktails en door consequent iedere keer dezelfde smaak te kunnen garanderen, gaat u veel meer cocktails verkopen dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden.

Onze prijzen zijn vanaf prijzen op basis van huurkoop. Natuurlijk is koop ook altijd mogelijk, hierbij zijn de prijzen voordeliger dan bij huurkoop.

Dranken

Al onze TenderOne doseermachines leveren 100% consistente cocktails. Afhankelijk van de machine die het beste past bij uw locatie bieden wij alle benodigde ingrediënten. U kiest zelf of u gebruik wilt maken van ons bag-in-box systeem, of dat u liever traditionele flessen drank gebruikt. Natuurlijk bent u ook altijd vrij om uw eigen ingrediënten te gebruiken in uw cocktails. TenderOne biedt een compleet assortiment aan sterke dranken, likeuren, cocktailsiropen en sappen van topkwaliteit. Onze dranken en likeuren worden standaard geleverd door de Nederlandse distilleerderij Herman Jansen. Kiest u echter liever voor een andere leverancier, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Daarnaast beperkt onze cocktailmachine zich uiteraard niet alleen tot alcoholische cocktails. Alle machines zijn namelijk ook uitgerust om de lekkerste mocktails, limonades, ijsthee en zelfs ijskoffie te bereiden. Altijd volgens uw favoriete recept en altijd even nauwkeurig!

Altijd consistente en perfect gemixte cocktails