Translate:    
Menu

De TenderOne

TenderOne de luxe

Verdere uitbreidingen

Flessen module

Met deze module komen er 8 ingrediënten bij uw huidige ingrediënten in de vorm van een losstaande blok waar u 8 flessen kan aansluiten die via de machine gedoseerd worden.

Water module

Met deze module kunt u soda en gekoeld water uit de tapkop laten stromen, dit voor het aftoppen van mojito, aperol, cocktails, ijsthee, homemade limonade, mocktails, watertap

Prosecco module

Met deze module kunt u prosecco uit de tapkop laten stromen, dit voor het maken van aperol of andere sprits drankjes.

TenderOne de luxe

 • Wij adviseren na aanleiding van uw cocktailkaart de juiste machine zodat uw investering altijd spot on is. Iedere machine is altijd later kostengunstig uitbreidbaar tot 30 ingrediënten waaronder prosecco, water en soda.
 • De hoge snelheid van de TenderOne oplossing in 2-5 seconden laten u sneller, meer en met minder personeel cocktails serveren welke altijd aan uw kwaliteitsstandaard voldoen.
 • Eigen productie bij TenderOne in Duitsland. “Made in Germany” met 2 jaar garantie.
 • De machine biedt constante hoge kwaliteit en snelheid zonder de finetune van de barman uit het oog te verliezen.
 • Mobiele bar te combineren met alle machines. Deze bar heeft een ingebouwde koelkast en 2-deurs roestvrijstalen kast. De bar is een hoogwaardig product, onderhoudsvriendelijk én hygiënisch makkelijk schoon te maken. De bar staat op 6 zwenkwielen waarvan 2 afsluitbaar én een glazen douche met vers- en afvalwaterreservoir.
 • We kunnen de meeste dranken in 5 liter of 10 liter bag-in-box leveren bij u in de zaak wat zowel uw kosten als afvalstroom laat dalen in vergelijking met flessen.
 • Het reservoir (bag-in-box) met dranken biedt snelheid door grotere volumes. De machine geeft aan als een ingrediënt aangevuld dient te worden.
 • Uw dranken kunnen op grotere afstand van de bar geplaatst worden in voorraadruimtes achter of onder de bar.
 • U kunt zelf, of met onze ondersteuning, oneindig veel nieuwe cocktails toevoegen aan de machine. Cocktail van de maand!
 • Lees zelf data uit welke cocktails uw hardlopers zijn of op welk tijdstip er het meeste cocktails worden verkocht. Dit kan worden uitgebreid met een cloud abonnement voor wereldwijd data inzicht.
 • Met de TenderOne service bent u gegarandeerd van software updates, ondersteuning, reiniging en snelle service in het geval dat dit nodig is.
 • De machine ondersteund service en updates op afstand wat een snelle ondersteuning mogelijk maakt, terwijl u bezig bent met uw zaak.
Technische gegevens
Sfeerfoto’s

Eigen ontworpen besturingssysteem

Onze besturingssystemen zijn zelf geschreven en speciaal ontworpen voor de besturing van onze cocktailmachines.

Hiervoor maken we gebruik van een tablet met Android besturingssysteem deze is gemakkelijk te updaten, spatwaterdicht en erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen.

Nieuwe ontwikkelingen in het systeem, zoals updates of aanpassingen, kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in de bestaande systemen. Daarnaast kan TenderOne te allen tijde op afstand toegang tot de systemen krijgen, waardoor we altijd service op afstand kunnen verlenen. Hierdoor ondergaat uw TenderOne cocktailmachine gemakkelijk updates en kan uw machine probleemloos tientallen jaren meegaan.

Krachtige elektrische pompen

Over het gebruik van pompen bestaan verschillende ideeën. Door de jaren heen heeft TenderOne daarom tests gedraaid met diverse soorten pompen, om onze machines zo efficiënt mogelijk te maken. In het begin gebruikten we hiervoor met perslucht aangedreven drankpompen. Dit zijn de meest gebruikte pompen in de dispensertechnologie. Magneetventielen reguleren de perslucht die aangedreven wordt door een compressor, waardoor het systeem erg krachtig en efficiënt is. Dit ontwerp heeft echter als nadeel dat het alleen werkt wanneer alle onderdelen in het circuit goed functioneren. Zodra de compressor wegvalt of een pomp stuk gaat valt het gehele systeem stil doordat het persluchtcircuit wordt onderbroken voor alle pompen. Een ander nadeel was dat de magneetventielen een zwak punt bleken, deze moesten regelmatig vervangen worden en bleken erg gevoelig voor kleine deeltjes zoals de pulp van sappen.

Vanuit die ervaring hebben we onze systemen dus doorontwikkeld en draaien de TenderOne cocktailmachines nu op elektrische pompen. Hiervoor maken we gebruik van robuuste dubbel membraam pompen van Flojet, wereldwijd één van de grootste fabrikanten van professionele pompen. Deze pompen zijn erg duurzaam en onderhoudsarm, waardoor de cocktailmachines jarenlang probleemloos blijven werken. Hierdoor hebben we de onderhoudskosten van onze cocktailmachines erg laag weten te houden.

Per systeem zijn acht pompen geïnstalleerd in opvouwbare pomprekken. Mocht er daardoor een fout optreden bij een van de pompen, dan kunnen we gemakkelijk de pompen bereiken en eventueel repareren of vervangen. Door deze pompen in een opvouwbaar rek te plaatsen zijn ze gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud.

Leegmelddetectors op basis van onze software.

Programmeren en doseren

Uw eigen favoriete cocktailrecepten zijn gemakkelijk te programmeren door de speciaal ontwikkelde software van onze cocktailmachines. Daarnaast biedt TenderOne de mogelijkheid om vooraf onze recepturen in te programmeren of om op afstand (telefonisch) nog recepten toe te voegen of aan te passen.

Maar natuurlijk weten wij als geen ander dat gasten ook wel eens speciale verzoeken hebben. Bijvoorbeeld wanneer hun favoriete cocktail niet op het menu staat, ze een allergie hebben of hun cocktail nét wat anders willen. Daarom hebben we de TenderOne composer ontwikkeld. Met dit systeem kunt u in een mum van tijd een cocktail aanmaken in het systeem en eventueel opslaan in het apparaat. Indien gewenst kan deze functie natuurlijk ook uit worden gezet, zodat u zich kunt beperken tot een gestandaardiseerd menu.

In de tenderOne vindt de hoeveelheidsdosering op basis van tijd plaats. Kalibratie bepaalt dan de tijd die nodig is om een vooraf ingestelde hoeveelheid van een ingrediënt te tappen.

Hierdoor is uw recept zeer consistent en de smaak van uw cocktails is hierdoor gegarandeerd!

Controleren

Onafhankelijk van de drukte biedt TenderOne altijd de mogelijkheid om op ieder moment gemakkelijk het volume van de aangesloten ingrediënten te controleren. Daarnaast verstuurt de cocktailmachine tijdig een leegmeldingsbericht als een ingrediënt dreigt op te raken. Wanneer een ingrediënt daadwerkelijk op is, detecteert ons systeem dit ook direct en wordt er een bericht op het touchscreen vertoond. Tegelijkertijd worden alle recepten waarin dit ingrediënt verwerkt zit als rood gemarkeerd op het scherm. 

Zodra het ontbrekende product is aangevuld, worden de rood-gemarkeerde cocktails weer normaal zichtbaar en is uw menukaart weer compleet.

Onze evaluatiemodule is een uitgebreide controletool. U kunt de cocktailverkopen terugzien in hoeveelheden, tijden en u kunt deze data evalueren. Of u nu maandelijks, wekelijks, dagelijks of per uur verkoopt, de module helpt u om de piekvraag te identificeren en uw bar zo efficiënt mogelijk in te richten. Natuurlijk worden de geconsumeerde hoeveelheden cocktails precies opgenomen. Dit helpt u bij personeels- en materiaalplanning. De machine bepaalt ook het verbruik van de afzonderlijke producten. Hierdoor is het bestellen van de juiste ingrediënten kinderspel.