Translate:    
Menu

Altijd perfect gemixte dranken

Altijd de perfecte cocktail

TenderOne cocktails werkt al jaren met onze eigen hoogwaardige drankenleveranciers. Zo worden onze gedistilleerde dranken en likeuren zorgvuldig vervaardigd door een traditionele Nederlandse distilleerderij: De Kuyper. Maar ook voor andere dranken, siropen en sappen bieden we topkwaliteit mogelijkheden aan. Daarnaast werken we ook graag samen met uw bestaande leveranciers of premium merken van uw keuze. En natuurlijk kunt u ook altijd uw eigen ingrediƫnten gebruiken.

Neem een kijkje in de webshop of maak een afspraak voor grotere volumes.

Dranken en likeuren op fles

We bieden onze klanten een compleet assortiment sterke dranken, likeuren, cocktailstropen en sappen van topkwaliteit, zowel in bag-in-box als in flessen. Daarnaast werken we ook graag met bestaande leveranciers of premiummerken die aan jouw zaak gelieerd zijn.

Onze dranken en likeuren worden zorgvuldig vervaardigd door diverse traditionele Nederlandse distilleerderijen. De TenderOne machines zijn niet beperkt tot alcoholische cocktails. Het biedt ook een uitgebreid assortiment mocktails en zelfs limonades, ijsthee en bubble tea.

Bag in box systeem

TenderOne-ingrediĆ«nten zijn verkrijgbaar in het handig ‘bag in box’-systeem. Dat betekent minder opslagruimte, minder breuk, een langere houdbaarheid, eenvoudiger transport en een aanzienlijk lagere carbon footprint. Uiteraard bestaat ook in dit systeem de mogelijkheid om te werken met bestaande leveranciers of premiummerken van uw keuze.