Translate:    
Menu

TenderOne biedt optimale service

Wij schenken naast cocktails vooral aandacht aan jou

Wij vinden niet alleen dat jouw gasten hebben recht op een perfecte cocktail jij hebt ook recht op de beste service. En die bieden we al voordat de nieuwe machine geïnstalleerd is.
Samen kijken we naar welke cocktails het beste bij jouw zaak passen en die zetten we op de cocktailkaart. Gebruik je al eigen cocktailrecepten dan programmeren we die in onze machine. De hoeveelheid cocktails op de kaart wordt dus niet beperkt door de machine en het gemak blijft hetzelfde of je nu een TenderOne of BottleTender gebruikt.

En ook als de machine staat en helemaal perfect op jouw zaak en personeel is afgestemd houdt onze service niet op. Wij zijn altijd telefonisch beschikbaar voor vragen, onderhoud of ondersteuning. We hebben op afstand toegang tot alle systemen en verhelpen kleine problemen daardoor snel, voegen cocktails voor je toe of passen een recept aan. Daar hoeft niemand voor langs te komen. En als je zelf een recept aan wilt passen voor die ene speciale vaste klant, dan kan dat gemakkelijk met de composerfunctie op al onze cocktailmachines.